Barion Pixel

A kérdésre a választ a titok tudója, Bellus Pisti adta meg a Barkland jótékonysági borestjén. A szerencsések pedig nemcsak megnézhették, hogy készül a híre Bellus féle pogácsa, de meg is kóstolhatták. Eláruljuk: mindenkinek nagyon ízlett!

 

Két éve kezdődött az együttműködés Bellus Pisti és a Barkland között, pontosabban akkor lett a tarcali pincészet arca a népszerű humorista. A közös pont a bor szeretete volt, jó borokból pedig nincs hiány a Barkland Pincészetben. A kapcsolatot aztán azzal koronázta meg Pisti, hogy kikísérletezte a kiváló borokhoz illő pogácsa receptjét.

Mint azt egy régebbi interjúban elárulta, imádja a pogácsát, az édesanyja sokat sütött gyerekkorában, most pedig bárhol jár az országban, igyekszik megkóstolni a helyi pogácsát. S mivel szeret sütni, jött az ötlet a recept megalkotására, amelynek végeredménye a Barkland borral készült finom pogácsa lett.

Hogyan készíti Bellus Pisti a boros tepertős pogácsáját? Megnézhették, mi több meg is kóstolhatták azok, akik augusztus 20-án ellátogattak hozzánk a Barkland Pincészetbe. Az est házigazdájaként Pisti délután 3 órától várta a vendégeket és sütötte a pogácsáját, amivel elvarázsolta a vendégeket.