Tokaj-Hegyalját és a tokaji bort népszerűsíti TikTok legújabb kihívása. A Szelfizz egy palack tokajival akciót tíz helyszínen, tíz különböző borral készítették el az alkotók. Tarcal két helyszínnel is bekerült a kihívásba.

A TikTok-kihívások lényege, hogy könnyen követhető táncot vagy mozgássort indít valaki, amit mások követnek, és így több százezer felhasználóhoz is eljuthat egy-egy akció. A Szelfizz egy palack tokajival célja, hogy kedvet csináljon egy kiránduláshoz Tokaj-Hegyaljára, és szeretné, hogy minél többen megismerjék és megkóstolják a Himnuszban is megénekelt tokajit – derül ki a TikTok közleményéből.

A kampány első helyszíne a zsólyomkai pincesor volt, amit többnyire a látogatók által is kedvelt helyek követnek. A Megyer-hegyi tengerszem mellett, a sárospataki Rákóczi-vár, a Gombos-hegyi pincesor, a bodrogkeresztúri kilátópont és Bott Pince, a tarcali Szent Teréz-Kápolna és az Áldó Krisztus szobor, valamint a tokaji TV-torony és a Tokaj felirat szolgált a szelfik helyszínéül.

Nos, mi is elkészítettük a magunk szelfijét, és arra biztatunk mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk! Készítsetek szelfit egy palack tokaji borral, és osszátok meg velünk a Facebook-poszt alatt kommentbe, vagy küldjétek el az ertekesites@barklandpinceszet.hu e-mail címre. A Barkland borokkal szelfizők között kisorsolunk egy Barkland borcsomagot!

A Barkland borok megvásárolhatók a pincészetünkben (Tarcal, Fő u. 174.), a webshopban (https://barklandpinceszet.hu/webshop/), valamint Miskolcon, a Drót Bisztróban (Csabai kapu 8.)

Szelfizz egy palack tokajival! Szelfizz Barkland borral és nyerj!